Kumpulan SMS Ramadhan Yang Saya Terima

Berikut ini adalah sms ramadhan yang di kirimkan oleh para sahabatku, keluarga, dan lain-lain untuk saya:
Dlm hidupku..
Q belajar bagaimana utk bahagia..
utk berkorban..
utk mengasihi..
utk menyayangi..
utk gembira..
utk rajin..
utk jujur..
tetapi seumur hidupku..
tidak pernah aku belajar untuk melupakan sahabat2ku...

Selamat menyambut bulan suci ramadhan..
Mohon maaf lahir & batin..

meQum..
Jngan sampe koneksi silahturahmi kita disconnect gara2 troubles ku slama ini..

Mari sama2 reinstall hati kita buat nyambut rmadhan..

Semoga ramadhan ini dapat upgrade diri kita menjadi pribadi yang brsih dri virus2 hti slama ni..

Bukalh windows hati kmu buat maafin smua trouble di hardware n software diriku.

Please 4give me..
Welcome ramadhan..
Mm ...
Kejap lagi puase khan ,
abiz tu raye . .

Ha, kalau raye boleh lah mkan bnyak2 . .
Mmm . .
Tnggu skejap saye ade pntun . .

2 . . 3 . . Kucing berlari, kLw tak lari d pukul ipin . .
Bulan ramadhan sekejap lagi, mHon maaf lahir & bathin . .
Marhaban ya Ramadhan . .

Btul,btul,btul ......
bntr ge kn puase ....
aku uga ad pntun ....
"2, 3 kucing brmain"
"minal aidin wal faidzin"
"mOhon maaf lahir dan btin"
yeEEe .....
Putri Melayu Cantik Rupawan,
Bersandingan dgn Sang Pangeran,
Dgn senyuman kita sambut Ramadhan,
Silap & Salah mohon dimaafkan.
MARHABAN YA RAMADHAN.
MOHON MAAF LAHIR & BATIN

Tiada kt seindh shlwt Nabi,
tiada lg seindh azan,
tiada bcaan seindh alquran,
tiada bln seindh rmdhn,
hdp ni sSunggh nya indh bl ad m'f d antra qt,
minal aidin wal fa izin mhn m'f lhr bthn. . . .
Wishing u 1 month of ramadan,
4 weeks of barkat,
30 days of forgiveness,
720 hours of guidance,
43200 minutes of purification,
2592000 secs of Nuur..!!
Selamat Ramadan 1431H
A Glass of Care
A Plate of Luv
A Spoon of Peace
A Fork of Truth & A Bowl of Duaas.
Mix with spices of QUR'AN.
Enjoy This Meal.
HAPPY RAMADHAN.
And I'M Soory if I have mistake to you . . . . . . :D
=Artinya . . ;-)
slamat mnunaikan ibdah puasa bsok hri dan mohon maaf lahir btin. :)

DLm kErEndahAN hAt!,
adA kEtenangn Bud!,

dLm km!sk!nan hArtA,
ada kkayaan J!wA,

H!dup !n! !ndAh,
J!ka adA ALLAH d! hat! kita

MakA..
$uc!kan hat! tuk menyAMbut buLAn yG sUc!
marhbhan ya rAmadhan
Mhon mf lhr dn btin...!

Sebenarnya masih banyak lagi sms ramadhan yang di kirimkan untuk saya, namun saya tidak dapat memuat semuanya disini. Oke selamat menunaikan ibadah puasa. Mohon maaf lahir dan batin ya. Baca juga, sms selamat ulang tahun dari Sunshine.

Belum ada komentar pada artikel "Kumpulan SMS Ramadhan Yang Saya Terima"

Post a Comment

Silahkan tinggalkan sebuah komentar untuk artikel yang sedang anda baca ini. Jika butuh bantuan, jangan sungkan-sungkan untuk bertanya ya atau follow Twitter saya @MF4dhli :)